Du är här
Startsida > Klubbar > Information för klubbar

Armsport.nu är dedikerad till svenska armbrytare OCH klubbar.
Vi ser gärna ett samarbete med klubbar på olika sätt, både vad gäller att sprida information om klubbarnas verksamhet men även att få sporten att växa i Sverige.
Tanken framöver är även att t ex kunna erbjuda klubbar diverse tjänster.
Några exempel på sådana tjänster är som följer:
E-postadress; erbjuda klubbar möjlighet att mot en låg årlig kostnad få en egen @armsport.nu adress. Det här underlättar för er som klubb, genom att då enkelt kunna peka om e-postadressen till den som ska vara kontaktperson. Så istället för att behöva sprida information om en ny e-postadress, så pekar man bara om den till någon annan som ska agera kontaktperson. Det underlättar också för de som är nyfikna på sporten, att enkelt komma i kontakt med er klubb.
Klubbsida; Erbjuda klubbar möjlighet att få sin egen klubbsida på Armsport.nu. Det är även enkelt att flytta över en befintlig klubbsida till oss. Vi kan hjälpa till med detta.
Information; Hjälpa till att sprida information om tävlingar, träningar och även information om hur man tränar, både genom Armsport.nu:s webbplats men även genom Armsport.nu:s Facebooksida.

Då vi även äger domännamnen Svenskarmsport.nu samt Armsport.eu, så kan vi även erbjuda e-postadresser under de domännamnen, för de som önskar.

Det finns även lite andra idéer om hur vi ska kunna hjälpa klubbar och sporten att växa i vårt avlånga land.

Representerar du en klubb och vill veta mer om vad vi kan erbjuda eller om du har några idéer om hur vi kan utveckla sporten eller webbplatsen, tveka inte att höra av dig! Fyll i formuläret nedan eller skicka e-post till oss på adressen som anges längst ned på denna sida.

Klubbsamarbete
Obligatoriska fält är märkta med *
Ange ditt namn

OBS! Om du har en Hotmail-adress, så tänk på att lägga till oss som pålitlig avsändare och kontrollera din Skräppost-mapp, då våra mejl av någon anledning hamnar där hos Hotmail-användare!

Ange ditt telefonnummer
Ange vilken klubb du representerar
Ange vad vi kan hjälpa just er klubb med och ställ gärna frågor om det är något ni funderar över, så kontaktar vi er inom kort.

Obligatoriska fält är märkta med *

Eller kontakta oss via e-post: kontakt@armsport.nu

Upp