Uppskattar du Armsport.nu & det innehåll vi erbjuder gratis och annonsfritt?
Webbplatsen bygger på ideellt arbete, men kostar trots allt pengar att driva.

Besök därför gärna vår samarbetspartner Armsportbutiken.se för högkvalitativa tränings- & rehabprodukter!

Har ni tänkt anordna något speciellt för födelsedagsfesten, bröllopet, personalfesten, företagseventet eller någon annan typ av evenemang där ni önskar överraska era deltagare med något speciellt?
Då är en erfaren armbrytarinstruktör och ett armbrytarbord något utöver det vanliga. Vi kan garantera att de flesta inte varit med om upplevelsen av att ha testat sporten armbrytning på ett riktigt professionellt armbrytarbord som används på tävlingar. Detta sker i kombination med att en erfaren utövare av sporten visar hur allt går till, ser till att era deltagare på ett tryggt & säkert sätt kan testa att bryta arm med varandra och även utmana armbrytarinstruktören. De flesta människor har någon form av relation till armbrytning, från skoltiden, arbetsplatsen, festen osv. Att bryta arm på ett professionellt armbrytarbord under överinseende av en aktiv utövare av sporten är något helt annat. Samma genuina glädje & spänning i själva tävlingsmomentet som man kände i skolan osv men mycket roligare!
Det här är något som uppskattas av alla, både av kvinnor & män, killar & tjejer. Så vill du skapa något helt unikt för dina deltagare, då är ett armbrytningsevent helt rätt för just dig.

Vi åtar oss uppdrag i Mellansverige som vi utför i egen regi. När det gäller övriga delar av Sverige så har vi ett väl utvecklat kontaktnät och kan med stor sannolikhet bistå med hjälp att boka in just ert uppdrag. Vi fungerar då som en förmedlare och mot en förmedlingsavgift så ombesörjer vi att du får kontakt med rätt person för just dig. Skulle personen inte kunna genomföra eventet enligt ert önskemål, så återbetalas såklart avgiften.
Själva betalningen för eventet sköts alltid direkt med den/de personer som åtagit sig uppdraget för just ert event.

Så till det ekonomiska, vad kostar det egentligen?
Priser som visas nedan är bara en fingervisning och kan variera mot det pris som gäller för just ditt event. Det här avgörs av flera faktorer. Dels resväg, storlek på tillställning, tidsåtgång och andra specifika omständigheter för just ditt event. Men börja med att ta kontakt med oss, så hjälper vi dig hela vägen till en bokning.

Avgifter:
Bokningsavgift (Privatperson): 495 SEK
Bokningsavgift (Företag): 995 SEK
(Betalas alltid i samband med att vi bokar in datum och bestämmer upplägget för ett event. Denna avgift återbetalas endast om vi avbokar eventet. Vid händelse av avbokning från kunden, så återbetalas ej denna avgift.)

Uppdragskostnad via Armsport.nu:
1st Armbrytarinstruktör (2 timmar) & 1st Armbrytarbord inkl. reskostnad (max 20 mil ToR) – Privatperson: från 1995 SEK
1st Armbrytarinstruktör (2 timmar) & 1st Armbrytarbord inkl. reskostnad (max 20 mil ToR) – Företag: från 2995 SEK
(I kostnaden ovan så ingår det 2 timmar för själva eventet. Tid för montering av bord och förberedelser ingår ut extra kostnad utanför dessa 2 timmar.)

En(1) extra timme per instruktör utöver tiden ovan: 995 SEK/timme
Extra resväg 10 mil ToR oavsett antal instruktörer: 495 SEK

Avgifter i de fall vi förmedlar uppdrag:
Förmedlingsavgift (Privatperson): 495 SEK
Förmedlingsavgift (Företag): 995 SEK
(Förmedlingsavgift debiteras endast i de fall vi själva inte kan åta oss uppdraget och vi istället hjälper till att förmedla uppdraget till någon i er region.)

OBS! Priserna ovan är de priser vi använder oss av för uppdrag. I de fall vi förmedlar uppdrag, så fungerar dessa endast som riktpriser. Det slutliga priset kommer ni överens om med uppdragstagaren. Uppdragstagaren är fri att frångå dessa priser och bedömer själv vilken nivå som är rimlig utifrån uppdragets natur.
Berörd uppdragstagare/instruktör avgör alltid om det krävs en eller flera instruktörer för just ert event samt beräknad tidsåtgång. Är det t ex ett väldigt stort antal deltagare på ert evenemang, så brukar det inte vara rimligt med endast en instruktör. Betalningen sker alltid till uppdragstagaren i samråd med denna. Uppdragstagaren/instruktören och ev. medhjälpare ansvarar alltid själva för att betala in ev. skatter & avgifter. Som kund kan du känna dig trygg med att det aldrig tillkommer någon avgift utöver det som gjorts upp.

Så vad väntar du på? Dags att skicka en förfrågan till oss för att anordna årets häftigaste tillställning för just ert evenemang!

Kontakta oss & boka ditt event här:
Boka event