Du är här
Start > Coaching > Söker du coaching eller vill du lära dig bryta arm?

Söker du coaching eller vill du lära dig bryta arm?

Uppskattar du Armsport.nu & det innehåll vi erbjuder gratis och annonsfritt?
Webbplatsen bygger på ideellt arbete, men kostar trots allt pengar att driva.

Så stötta oss gärna genom ett köp i vår butik!

Vi kan nu erbjuda två olika tjänster till personer som är intresserade av sporten Armbrytning eller kanske till och med redan är aktiva.
Du kanske inte har någon klubb inom rimligt avstånd, men ändå vill få mer kunskap och lära dig mer om sporten? Eller du kanske helt enkelt inte vill gå med i en klubb, men ändå lära dig bryta arm för att t ex träna med kompisarna?

Uppstartsgenomgång;
Beskrivning: En genomgång av sporten Armbrytning, där du ensam eller tillsammans med t ex dina vänner som kanske också är intresserade, får en genomgång av hur sporten fungerar och en praktisk genomgång på ett riktigt Armbrytarbord. Du/ni får helt enkelt lära er hur man bryter arm på riktigt, hur man tränar armbrytning, genomgång av hur Armbrytarbordet fungerar och en genomgång av reglerna för tävlande.
Vad ingår? En instruktör kommer till den plats du önskar och medtar ett Armbrytarbord samt tillbehör. Genomgången körs under så lång tid som du valt själv vid bokningen. Det finns även möjlighet att köra lite matcher där instruktören fungerar som domare. Kanske utmana kompisarna?
Restiden, tidsåtgången och omfattningen av uppdraget styr såklart priset och prissättningen är individuell utifrån vad som önskas.
Plats? Inom Mellansverige
Pris? från 1495 SEK

Coaching;
Beskrivning: Vi hjälper till med ett personligt träningsprogram inriktat på Armbrytning. Programmet baseras utifrån om du tränar Armbrytning eller inte och utgår ifrån dina personliga förutsättningar och erfarenhet inom sporten. Vi kan erbjuda program även för dig som aldrig tränat armbrytning, men som vill träna FÖR Armbrytning. Helst ska ju det kombineras med Armbrytarträning i en klubb på riktiga Armbrytarbord, men ibland kanske man inte har möjlighet till det. Då kan vi ändå erbjuda ett program som förbereder dig så gott det går för att bli bra på Armbrytning. Gymträning kan dock aldrig ersätta riktigt Armbrytarträning.
Det går även att få en personlig genomgång av programmet, där din coach möter upp dig exempelvis på den träningsanläggning där du brukar träna (endast inom Mellansverige).
Vad ingår? Ett professionellt träningsprogram baserat på din erfarenhet inom sporten och av träning överlag. Uppföljningar och anpassning av träningsprogrammet beroende på hur lång tid du valt att erhålla coaching. Det finns även möjlighet till fysiska uppföljningar av både övningar samt tekniskt utförande. Dina behov & önskemål styr hur avancerad tjänst du behöver, vilket i sin tur också styr priset.
Plats? Hela Sverige (personlig genomgång endast inom Mellansverige)
Pris? från 995 SEK

SÅ vad väntar du på? Hör av dig redan idag, genom att kontakta oss via mejl: kontakt@armsport.nu för närmare detaljer om hur det fungerar.

Liknande inlägg
Upp