Du är här
Start > Butik > Stort inköp från Norge!

Stort inköp från Norge!

Uppskattar du Armsport.nu & det innehåll vi erbjuder gratis och annonsfritt?
Webbplatsen bygger på ideellt arbete, men kostar trots allt pengar att driva.

Besök därför gärna vår samarbetspartner Armsportbutiken.se för högkvalitativa tränings- & rehabprodukter!

Vi blev kontaktade i förra veckan av David Eilertsen, ordförande i Norges Armbrytarförbund (Norges Bryteforbund), om att de ville göra ett inköp på 200(!!!) armbrytningsremmar. Självklart hjälpte vi till med det och dessutom så gjorde vi detta till ett extra bra pris.
Vi har en av få butiker, som kan leverera ett så pass stort antal remmar utan tillverkningsfördröjning.
Skälet till det stora inköpet, är att det Norska Armbrytarförbundet förbereder inför när Corona-restriktionerna upphör. De är då tvungna, enligt riktlinjer de fått, att använda en ny rem inför varje ny match på en och samma tävling. De får såklart återanvända remmarna, men inte under samma tävling. Det förklarar behovet av det stora antalet remmar.
Även om omständigheterna till behovet är ledsamma, så är vi ändå glada att kunna hjälpa till. Vi, liksom många andra småföretag, kämpar hårt för att finnas kvar även efter Corona-pandemin lagt sig. Alla köp i vår butik på Armsportbutiken.se lägger grunden för att Armsport.nu ska kunna fortsätta tillhandahålla gratis & annonsfri information om sporten Armbrytning. Vill du också köpa kvalitetsremmar? Du hittar våra nya Premium-remmar här!
(David Eilertsen har godkänt denna publicering, då vi i normala fall inte sprider information om våra kunder och deras inköp.)

Liknande inlägg
Upp