Du är här
Start > Nyheter > Armsport.nu kommer successivt att avvecklas…

Armsport.nu kommer successivt att avvecklas…

Uppskattar du Armsport.nu & det innehåll vi erbjuder gratis och annonsfritt?
Webbplatsen bygger på ideellt arbete, men kostar trots allt pengar att driva.

Så stötta oss gärna genom ett köp i vår butik!

EDIT 2019-07-12: Efter lite övervägande, så kommer vi låta webbplatsen fortsatt ligga uppe, då det verkar som att många uppskattar webbplatsen och dess innehåll. Däremot så kommer vi inte aktivt att uppdatera den i nuläget.

Hej webbplatsbesökare, armbrytare & övriga som har ett intresse för sporten armbrytning!

Webbplatsen Armsport.nu har startades i början av 2016 och vi har sedan öppningen haft ett snitt på ca 2.000 besökare i månaden, vilket är väldigt stort antal med tanke på att webbplatsen är på svenska och att armbrytningen som sport är relativt liten i Sverige. Besöksantalet har tydligt visat att webbplatsen behövs och att efterfrågan på information finns även utanför kretsen med befintliga armbrytare.
Vårt klubbregister, resultat-arkivet och vår sida för kommande tävlingar är de klart populäraste sidorna. De utgör ca 75% av webbplatsbesöken. Vi skulle nog påstå att en stor del av alla nybörjare som hittar till klubbar runtom i landet, har hittat dit tack vare vårt klubbregister. Det finns ingen annan webbplats i Sverige, varken nu eller när vi startade, som har ett klubbregister som vårt.

Vi kan också vara stolta över att tack vare webbplatsen, så hittade SVT på oss i december 2018 och kontaktade oss för att få visa upp sporten inför hela svenska folket i Musikhjälpens direktsändning. Det här löste vi med några timmars varsel, tack vare engagerade armbrytare!

Tyvärr så är driften av en sådan här webbplats tungrodd… Det är helt enkelt för svårt att få hjälp av aktiva armbrytare, klubbansvariga och Armsporten generellt i Sverige. Det finns ett fåtal eldsjälar som har varit guld värda för oss, som på ett exemplariskt sätt försett oss med information och varit en direkt avgörande del i att vi fortsatt denna kamp i motvind. Vi önskar så mycket, att övriga Armbrytar-Sverige hade fungerat på liknande sätt, då hade vi kunnat få denna sport att växa ännu mer. Men det finns en gräns för vad en eller några enstaka eldsjälar kan åstadkomma på egen hand. Detta eviga jagande efter information är tidskrävande och tålamodsprövande. Extra jobbigt blir det när många klubbansvarige/aktiva, inte ens besvarar meddelanden/Facebookinlägg osv när vi sökt hjälp… Till slut så tröttnar man på att bli ignorerad. Vi hade verkligen förhoppningen om att fler aktiva & klubbar aktivt skulle bidra för att hjälpa sporten att växa ytterligare genom att bidra med information. Trots allt så gynnar ju detta i slutändan den egna klubben också, då många via vårt klubbregister faktiskt hittat till kanske just er klubb.

Så jag som driver den här sidan har kommit till insikten att har det inte förbättrats på 3½ år, så lär det inte förbättras kommande år heller. Och jag känner nu att tidsåtgången för den eviga jakten på information, gör att jag helt enkelt inte hinner med att utveckla alla övriga delar av webbplatsen som tänkt…

Därför har jag kommit till beslutet att stänga webbplatsen framledes. Jag kan bara beklaga detta, speciellt gentemot alla webbplatsbesökare och människor som har ett nyväckt intresse för sporten, som inte kommer att kunna hitta klubbuppgifter, information om tävlingar och allt annat som vi idag har upplagt på webbplatsen.

Stort tack för den här tiden och jag hoppas innerligt att det växer fram fler eldsjälar som kan få sporten att växa på det sätt som den förtjänar, även i Sverige.

Med vänlig hälsning
Mikael Grönholm
Armsport.nu

Liknande inlägg
Upp

Letar du efter rehabprodukter eller träningsprodukter?
Besök då vår butik genom att klicka här!