Nyheter i vår butik!

Vi har nu två nya produkter i vår butik. Efter önskemål från kunder, så har köpt in ett litet lager Loading Pins. Om efterfrågan är tillräckligt stor, så kommer vi självklart att köpa in fler för att möta efterfrågan. De svenska priserna på just Loading Pins ligger på mellan 700-1000kr plus fraktkostnad. Så vårt pris är ruskigt lågt jämfört med andra butiker, besök vår butik för att ta reda på hur lågt.
Loading Pin används för att enkelt kunna stapla vikter ovanpå varandra och sedan koppla till valfritt handtag (eller rem) för att kunna utföra diverse övningar. Passar utmärkt när man t ex inte har tillgång till en kabelmaskin.
De flesta som tränar olika grepp-/handledsövningar har säkert testat t ex IronMinds Rolling Thunder, som tränas med hjälp av att man lägger vikter på en Loading Pin för att därefter utföra lyft med det handtaget.

Vi har även släppt en ny version av våra dubbelhandtag. I och med detta så säljer vi ut kvarvarande lager av föregående version av dubbelhandtag till extra angenämt pris.

Läs mer om produkterna och beställ i vår butik: https://www.armsport.nu/butik/